Bästa pizzan i stan!

Hej igen! Vad kul att det ändå nu är så pass många av er som har hört av er hit till mig och efterfrågat att jag ska dela med mig lite mer av bra matställen, så som restauranger där man då exempelvis kan äta riktigt god pizza och lunch i Gävle med omnejd. Det är ju nämligen så att jag själv nyligen har upptäckt en riktigt bra pizzeria som jag verkligen tycker att man ska prova på att gå till ifall det nu då är så att man befinner sig i Gävle eller någonstans i dess omnejd. Denna pizzeria heter inget annat än Bomhus Pizzeria och de har verkligen utan tvekan den absolut godaste pizzan i hela stan.

Jag är själv helt frälst på den och återvänder verkligen till Bomhus Pizzeria gång på gång för att bland annat äta lunch eller helt enkelt då jag får ett riktigt sug efter god och smakrik pizza. Jag tycker verkligen att det här är den bästa pizzerian som jag själv någonsin har ätit på och därför så tror jag även att ni skulle känna likadant ifall ni själva provade på att äta deras pizza. I vilket fall som helst så ska jag ju faktiskt försöka att inte tjata på allt för länge nu i det här inlägget om bara pizza, men jag hoppas ändå att det här nu har varit rätt så behjälpligt för många av er med tanke på att det ändå är ett par stycken som har hört av er hit till mig och efterfrågade att jag skulle ta och rekommendera någon bra pizzeria eller restaurang här i krokarna. Jag tänkte även att jag, för att vara lite så där extra behjälplig, faktiskt skulle ta och dela med mig av en länk som går till Bomhus Pizzeria och deras egna sida här på nätet där ni kan läsa på lite mer om deras mat och vad de erbjuder!