En bröllopsfotograf vid namn Bilder av Per

Hej åter igen, alla mina kära läsare, och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av det stora vida nätet! Jag hoppas att ni alla mår fantastiskt och att ni är taggade inför lite helg nu. Det är i varje fall jag. Hur som helst dock så är det ju faktiskt inte det som jag hade tänkt att jag skulle ta och skriva om här idag för det finns ju faktiskt någonting som ni har efterfrågat att jag ska ta upp och det handlar ju nämligen om det här med vår bröllopsfotograf som vi anlitade här i Norrköping där vi bor och där vi gifte oss.

Denna fotograf heter inget annat än Bilder av Per eller Per Janeli och jobbar alltså då som fotograf här i Norrköping eller någonstans i dess omnejd. Som många av er redan har sett på de bilder som jag har lagt ut från bröllopet innan så vet ni ju hur duktig han verkligen är och jag förstår att det är så pass många av er nu som har evenemang eller uppkommande bröllop som faktiskt vill kika lite närmare på honom och hans tjänster inom fotografi. Personligen så är jag ju oerhört nöjd med hela paketet och tycker verkligen att Bilder av Per är hur trevlig som helst som individ och är oerhört lätt att jobba med. Han har lätt för att anpassa sina tjänster utefter hur du som kund vill ha dina bilder och det var precis det som vi kände att vi fick när vi valde att vända oss till just honom, en professionellt anpassad fotografitjänst som resulterade i vackert fångade minnen från vår stora dag. Hur som helst så tycker jag absolut att Bilder av Per är ett företag som ni bör kika lite närmare på ifall ni känner er intresserade av detta och är på jakt efter en duktig fotograf.